Lid worden

Wil jij lid worden bij RS? Dat kan! Onze teams komen uit in de KNVB competities vanaf de 5e klasse tot aan de topklasse. Daarom is het mogelijk om iedereen te laten spelen op zijn gewenste niveau. 

Indien je interesse hebt om bij RS te komen voetballen, wordt je verzocht contact op te nemen met één van de bestuursleden. Klik hier voor het het contactformulier, stuur een mail naar rszaalvoetbal@gmail.com of stuur een appje naar +31623902199.

Inschrijfformulier

Wil jij je definitief inschrijven bij RS? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in, zodat de gegevens kunnen worden verwerkt bij de KNVB.

Contributie

De contributie voor volgend seizoen is €200 voor studenten en €250 voor niet-studenten. Dit is inclusief een sportpas van Erasmus Sport. Met deze pas kan je de faciliteiten van Erasmus Sport gebruiken, niet alleen voor trainingen en wedstrijden maar ook daarbuiten. Heb je al een Erasmus Sportpas, dan wordt het bedrag voor de sportpas terugbetaald.

Dit bedrag dient te worden overgemaakt naar het rekeningnummer NL38 ABNA 0401 1555 01 ten name van 'ZVV Rotterdamse Studenten'.

De betaling zal door middel van Clubcollect worden gedaan (geen directe overboekingen!), een service dat een mailtje naar je stuurt met een link om de contributie te betalen.

Drawing (5)